Куќа Синани Куманово 2018

Вила ДВОР Охрид 2018

ТЕКСПОРТ Илинден 2017

Куќа Стојановски Куманово 2017

Куќи Петрови Благоевград 2017

Куќа Стојанови Куманово 2016

Стан Ј Скопје 2015

Куќа Ељми 2 Куманово 2015

Лесковачка 6 Куќа Куманово 2014

Куќа Димитриевски Куманово 2012

Автопат Прилеп - Градско Прилеп - Градско 2012

Лесковачка 17 Куќа Куманово 2012

Зграда Атриум Куманово 2011

Лесковачка 19 Куќа Куманово 2010

Куќа Смилевски Куманово 2009

Зграда Казак Куманово 2009

Куќа Ничевски 14 Куманово 2008

Куќа Елми Куманово 2008

Мост во Црна Гора Црна Гора 2008

Зграда Маси Куманово 2008

Лесковачка 8 Куќа Куманово 2008

Куќа Николовски 9 Куманово 2007

Пат до Ски Центар Кожуф Смрдлива Вода - Кожуф 2007

Автопат Коридор 8 Куманово - Кр.Паланка 2007

Куќа Игно Сопиште 2006

Куќа 13 Куманово 2006

Тениски Клуб СРЦ Куманово 2006

Лесковачка 15 Куќа Куманово 2006

Куќа Митко Вет Куманово 2006

Хотел Садула Куманово 2004

Куќа Мики 2 Куманово 2004

КУЉАР Куманово 2004

Боде Поткровје Куманово 2004

Куќа во Злетово Злетово2001

Градски Стадион Куманово 2001

Кумановска Бања Куманово 2000

Палата ПРОСТОР Куманово 1999

Пекара ЖИТОМЕЛ Куманово 1998

Брана Вакуф Кратово 1998

Градски Пазар Куманово 1997

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .