Ноември 2016

Издадена Книгата “ОД ФРАГМЕНТИРАН ГРАД КОН ЕЛАСТИЧЕН ГРАД. Континуирани Оперативни Пејзажи за Скопје” oд М-р Дана Јовановска д.и.а

Членот на нашиот тим, М-р Дана Јовановска д.и.а, ја издаде својата прва книга, како дел од збирката тези "0-n" од Италијанскиот издавач Maggioli Editore.

Јули 2015

Продажба на Станбен Простор и Издавање на Деловен Простор

ПРОСТОР врши продажба на станбен простор и издавање на деловен простор во својот нов станбено-деловен објект во Куманово.